PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE BEBI DOL: Nakon priča da se hrani u narodnoj kuhinji, pevačica u javnosti mršava i sa perikom na glavi

Novosti onlajn

07. 07. 2023. u 23:45

PEVAČICA Bebi Dol već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su razne spekulacije.

ПРВО ЈАВНО ПОЈАВЉИВАЊЕ БЕБИ ДОЛ: Након прича да се храни у народној кухињи, певачица у јавности мршава и са периком на глави

Foto: Arhiva Novosti/V. Danilov

Javnost je bila zabrinuta zbog pevačice, te se mnogi pitaju da li je pred bankrotom s obzirom na to da se pojavila na neočekivanom mestu - narodnoj kuhinji, a svoju karijeru zapostavila je već dugi niz godina, što donekle opravdava ove sumnje.

Foto: Printskrin RTS

Bebi Dol se sada prvi put pojavila pred kamerama nakon spekulacija, a malo je reći da je njeno izdanje iznenadilo mnoge.

Foto: Printskrin RTS

Pevačicin zaštitni znak uvek je bila plava duga kosa, međutim, ona se ovaj put pojavila sa perikom, kao i naočarima, i crnim kačketom, a na sebi nije imala ni "trunku" šminke.

Naravno, lako je bilo uočljivo da je pevačica izgubila i na težini te sada izgleda poprilično drugačije.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA Goca Tržan u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao meč za treće mesto na turniru u Ženevi