TERALA ŽENE DA BUDU SEKSUALNE ROBINJE, SADA JE NA SLOBODI: Glumica koja je uvlačila ljude u sektu puštena pre isteka kazne

Novosti online

05. 07. 2023. u 12:18

GLUMICA Alison Mek, koja je osuđena na tri godine zatvora 2021. godine zbog manipulisanja ženama koje je nagovarala da budu seksualne robinje vođi sekte Kitu Ranijeru, puštena je iz zatvora pre isteka kazne.

ТЕРАЛА ЖЕНЕ ДА БУДУ СЕКСУАЛНЕ РОБИЊЕ, САДА ЈЕ НА СЛОБОДИ: Глумица која је увлачила људе у секту пуштена пре истека казне

Foto: Profimedia

Podaci Federalnog zavoda za zatvore kažu da je zvezda serije Smolvil Alison Mek puštena na slobodu u ponedeljak, nakon što je odslužila oko dve godine svoje kazne.

Vođa kulta Ranijer osuđen je na 120 godina zatvora zbog trgovine ljudima, a Mek je izbegla duži zatvor sarađujući sa vlastima.

Podsetimo, Alison je u kult dovela žene koje su bile žigosane, naterane na seksualne odnose i težak fizički rad, a tvrdila je da se pridružila kultu NXIVM misleći da će joj to pomoći da postane holivudska zvezda.

- Preselila sam se u Olbeni, gde je sedište NXIVM-a, kako bih popunila prazninu u sebi i ponovo pronašla svoju dušu. Pitala sam suosnivača Kita Ranijera da li može da mi pomogne da postanem velika glumica, a onda sam se osećala loše - rekla je ona.

Kit Ranijer (62) i Nensi Salcman (68) osnovali su NXIVM 1998. godine kao kompaniju za lični razvoj koja je nudila tehnike za "unošenje radosti u živote ljudi".

Na kraju su se suočili sa teškim optužbama bivših članica koje su tvrdile da su bile primorane da postanu seksualne robinje i da su ih žigosali Ranijerovim inicijalima.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" INTERVJU - Aco Pejović iskreno o karijeri, letnjoj turneji i o poznavanju vina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)