SNOVI MI SE OSTVARUJU: Aleksandra Prijović u suzama saopštila radosnu vest (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

03. 07. 2023. u 17:45

FOLK ZVEZDA Aleksandra Prijović zakazala je svoj prvi veliki solistički koncert u Štark areni za 29. septembar, a tim povodom sada je organizovala konferenciju za medije, gde je sa ponosom saopštila da je zakazana i druga Arena za 30. septembar ove godine.

СНОВИ МИ СЕ ОСТВАРУЈУ: Александра Пријовић у сузама саопштила радосну вест (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Aleksandra počinje turneju ''Od istoka do zapada'' 29. septembra upravo u Beogradu. Njen novi album ''Devet života'' biće uskoro pušten i u prodaju.

Foto: ATA images

Kako je istakla, karte za njen veliki koncert za beogradsku i zagrebačku Arenu skoro su rasprodate.

Foto: ATA images

- Dobar dan svima! Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre 10 godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponosna sam i srećna što smo... rekla je Aleksandra i dodala:

Foto: ATA images

- Htela sam da ne zaplačem. Kada radiš nešto sa tolikom ljubavlju, najlepše je kada ti se ostvare snovi. Sanjala sam, sećam se kada sam prvi put došla u Beograd i videla Arenu, to mi je bio san. Sada sam doživela nešto što nisam sigurno od takmičenja, jako sam uzbuđena.

Foto: ATA images

Ekskluzivno je otkrila i da je zakazana druga Arena, 30.septembra. Zvanično je počela prodaja ulaznica.

- Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra - dodala je u suzama.

- Nastupam svakog vikenda, godinama, nemam toliku tremu, ali verujte mi da sam sada doživela takvu tremu, da je možda ni u takmičenju nisam imala. Ovo je nešto o čemu sam maštala godinama i hvala Bogu ispunilo se - kazala je folk zvezda.

Foto: ATA images

Mislim da svi uvek maštamo o najvećim stvarima i da se trudimo i radimo da dođemo do toga. Ja sam ovog celog života, ne mogu da kažem znala, ali imala sam osećaj. Niko mi nije verovao, ali sam znala da sam rođena za ovaj posao i da ću napraviti nešto veliko - istakla je Aleksandra.

Foto: ATA images

Aleksandra je otkrila i kako je Lepa Brena reagovala na njen veliki uspeh.

- Brena je bila mnogo ponosna i srećna! Jedva čekam da me posavetuje, jer ako neko ima iskustva - završila je folk zvezda.

Foto: ATA images

Kompletan intervju na konferenciji sa Aleksandrom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!