JOCA STEFANOVIĆ: U jednom trenutku sam hteo da napustim estradu, ali bih pogrešio - i dalje sam tu (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 07. 2023. u 18:40

MUZIČKA ZVEZDA Jovan Joca Stefanović gost je sedamnaestog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

ЈОЦА СТЕФАНОВИЋ: У једном тренутку сам хтео да напустим естраду, али бих погрешио - и даље сам ту (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

U svojoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" bio je miljenik devojčica i mnogih devojaka. Svoju karijeru je izgradio je kao pevač, ali i kao kompozitor sarađivajući sa velikim imenima estradno-muzičke scene.

Foto: V. Danilov

- Ovo je za mene novi početak, teško je kad se čovek vrati, ali je lepo kad se ovako vrati. Nisam se eksponirao jer ako nemam šta da kažem nemam ni potrebu da se eksponiram, ali iz svega ovoga mogu da kažem da je najveća pobeda u životu je biti svoj - rekao je Joca.

Foto: V. Danilov

Posle pet godina diskografske pauze vraća se na velika vrata sa pesmom "Odavno" i ističe da je sada pravo vreme za nastavak dalje.

- Mislim da je teži, ali kvalitetniji put, tako sam odlučio. Mnogo stvari kod mene je uticalo da bude tako. Jer da sam sve znao unapred šta i kako će se izdešavati, ja bih bio milioner - objasnio je Jovan.

Foto: V. Danilov

U razgovoru sa voditeljem Dušanom u emisiji, Joca je istakao da je u jednom periodu svog života, hteo da odustane od muzike i estrade.

Foto: V. Danilov

- Tačno tako, pre izvesnog vremena otišao sam u Ameriku da odmorim od svega i želeo sam da se povučem i ostutanem do svega što sam do tada radio. Usled spleta okolnosti, promeio sam mišljenje i sa ove tačke gledišta, sigurno bih pogrešio, tako da sam tu i dalje i nigde ne idem - završava muzička zvezda.

Foto: V. Danilov

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorila je kao gost sedamnaeste emisije "Sa zvezdama na ti", autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: V. Danilov

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još Joca rekao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)