SVI NA JEDNOM MESTU: Slavica, Viki i Bane priznali da im je čast što su predstavnici zlatnog doba folk muzike (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

01. 07. 2023. u 15:13

FOLK ZVEZDE između ostalih Slavica Ćukteraš, Violeta Viki Miljković i Branislav Bane Mojićević obeležili su jednu eru početkom 2000. godina, kada je bila ekspanzija folk muzike koja se slušala na svakom koraku.

СВИ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Славица, Вики и Бане признали да им је част што су представници златног доба фолк музике (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kad se kaže "zlatno doba" folk muzike, obično se mislli na početak 2000. godina. U "zlatno doba" spadaju milioni ploča i pesama, zarađeni i prokockani milioni, prohujale mladosti i iluzije.

Na jednom prestoničkom događaju koji se bavio ovom muzičkom tematikom, ove tri zvezde su pojavile na nastupale.

Foto: Novosti

Slavica nije opširnije govorila za medije, ali čim je stigla, prokomentarisala je da se dobro oseća i da joj je drago što je deo događaja, deo ove muzičke ere i otišla na binu.

Foto: Novosti

Pred sam početak nastupa Viki je porazgovarala sa predstavnicima medija i istakla da je početak 2000. godina period kada je ona pesme koje upravo najveći hitovi u njenoj karijeri.

Foto: Novosti

- Pesme iz 2003., 2004., i 2005. godine su najveći hitovi u mojoj karijeri. Naravno, postoje hitovi i mega hitovi. Mislim da se to vreme nikada neće ponoviti, pesme traju i trajaće, ali sada je druga muzika i drugo vreme koje nosi svoje breme. Drago mi je da sam deo svega toga i moja karijera je uvek išla u tom pravcu, takve će biti i nove pesme, ali malo u sadašnjem ruhu i što je najvažnije taj melos će uvek biti prepoznatljiv i zadržan - istkla je Violeta.

Foto: Novosti

Prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane je takođe prokomentarisao da je tada, tih godina muzička scena dobila i nove ljude, a to je bila upravo mlada šestorka pevača, misleći na njega i njegove kolege iz prve generacije uključujući Slavicu, Stevana, Tanju, Darka i Nemanju.

Foto: Novosti

- Tada se nekako sve preokrenulo i dogodilo se nešto novo, osveženje u svakom smislu. Ova muzike se i danas sluša, neko je voli, a neko ne, ali traje. Sada se dosta toga promenilo, ali mislim da nijedan žurka, proslava ne može da prođe bez narodnjaka - rekao je Branislav.

Foto: Novosti

Komplente intervjue sa Viki i sa Banetom, kao i atmosferu sa nastupa njih troje pogledajte pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?