TRUDILA SAM SE DA SAČUVAM DECU: Ana Kokić konačno progovorila o bolnom periodu života sa Rađenom

Novosti onlajn

14. 06. 2023. u 21:40

PEVAČICA Ana Kokić objavila je nove pesme, te se na velika vrata polako vraća na estradno nebo.

ТРУДИЛА САМ СЕ ДА САЧУВАМ ДЕЦУ: Ана Кокић коначно проговорила о болном периоду живота са Рађеном

Foto Dušan Petrović

Pored poslovnih obaveza, pevačica je privatno veoma posvećena majka, a nakon razvoda od poznatog vaterpoliste Nikole Rađena Ana je ostala sama i posvetila se odgajanju ćerki koje se trudi da izvede na pravi put.

Foto: Privatna arhiva

– Zahtevam od njih da u školi budu dobre, treniraju, da se kuća održava i da bude čista. To su tri stvari koje mislim da su važne, kultura i vaspitanje koje će im trebati kasnije u životu. Pubertet je osetljiv period, trebalo bi ih razumeti i pomoći im. Pobeđujemo zajedno, nismo jedni protiv drugih. One učestvuju u mom poslu umeju da mi sugerišu i kažu ovo je dobro, u trendu je ili nemoj to da radiš. Imam dva ozbiljna kritičara tinejdžera koji se osećaju bitno i važno – istakla je pevačica.

Razvod sa Nikolom Rađenom koji se po drugi put oženio i sa novom izabranicom dobio dete, jedan je od bračnih brodoloma koji su se završili na civilizovan način.

Koliko je Ani bilo teško u tim momentima i šta je u svojoj duši osećala, delila je samo sa najbližim ljudima. Deca su joj bila najvažnija.

Foto: Printskrin/Jutjub

– To su jako osetljive teme, najvažnije je sačuvati decu u svemu tome, jer deca nisu kriva i nisu tražila da se neke stvari dogode. Šta god i kako god samo njih treba sačuvati – rekla je Ana koja za razliku od bivšeg muža još nije našla srodnu dušu, ali je svoje srce poklonila dragim ljudima i kućnim ljubimcima:   

– Moje srce su osvojili ljudi koji su oko mene u svakodnevnom životu i životinje. Imam jednu kucu i dve mace.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

UVEK SAM ISKRENA, NE UMEM DA SE PRETVARAM | Sa zvezdama na ti | Br. 14 | Milena Ćeranić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)