"VRAČ" IMA NOVI SPOT: Lekari i medicinska sestra iz Vranja leče i telo i dušu (VIDEO)

J. STOJKOVIĆ

08. 06. 2023. u 12:25

Nešto više od godinu dana u Vranju funkcioniše bend koji u stalnom sastavu ima četiri člana, od toga dvojica lekara i jedna viša medicinska sestra, pa ne čudi što bend čije se pesme sve više čuju nosi naziv "Vrač".

ВРАЧ ИМА НОВИ СПОТ: Лекари и медицинска сестра из Врања лече и тело и душу (ВИДЕО)

Foto: J.S.

Lekar opšte medicine Aleksandar Stošić kaže za Novosti da im je treći spot i da su prilično zadovoljni kako publika reaguje na ovu numeru.

Nakon spotova za pesmu "Sunčan dan" i "Posveta" publika sada može uživati i u spotu za numeru "Ponos".

Tekst za novu pesmu potpisala je Nataša Treperska, dok je muziku radio Aleksandar Stošić. Produkciju za spot je potpisao Dejan Prokić, dok je za dizajn zvuka bio zadužen Ivan Veljković.

Njihova muzika se često opisuje kao spoj starog rok melosa, sa novijim zvukom i upravo je tajna njihovog uspeha jer imaju publiku različitih generacija.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

BORINA SUPRUGA: Dubravka je lepotica koja izbegava da se slika - kraj nje je roker bacio sidro (FOTO)