ŽIVOT JOJ JE IZGUBIO SMISAO NAKON TOG DANA: Lepoti Maje Sabljić se divila cela Jugoslavija, a retko ko zna za njenu tragičnu sudbinu

Novosti online

04. 06. 2023. u 21:26

MAJI Sabljić je suprug preminuo pre 11 godina, a od tog gubitka se glumica ni dan danas nije oporavila.

ЖИВОТ ЈОЈ ЈЕ ИЗГУБИО СМИСАО НАКОН ТОГ ДАНА: Лепоти Маје Сабљић се дивила цела Југославија, а ретко ко зна за њену трагичну судбину

Foto: Printskrin/Jutjub/Delta Video

Maja Sabljić iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, ali već više od 20 godina publika nema priliku da je gleda na filmskom platnu. 

Nakon završenog Fakulteta dramskih umetnosti, popularnost je stekla u ostvarenjima "Pazi šta radiš", "Žikina dinastija", "Bolji život", "Policajac sa Petlovog brda", "Lavirint" i mnogim drugim.

Zbog svog izgleda javnost je ostavljala bez reči, a širok osmeh, krupne oči i duga crna kosa bili su njen zaštitni znak, što je zadržala sve do danas.

U jeku svoje popularnosti prelepa glumica se udaje za producenta i biznismena Đorđa Zečevića. On je bio vlasnik jedne producentske kuće, a tokom devedesetih je bio i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije. Njegovo bogatstvo dodatno je povećano kolekcijom umetnina sa prostora bivše Jugoslavije.

Đorđe je braku sa Majom ostao do svoje smrti 2012. godine, a veći deo braka proveli su u Los Anđelesu. Kada je 2019. godine odjeknula vest da je sada već pokojna glumica Neda Arnerić pokušala da se ubije, oglasila se Maja ističući da je kao udovica razume. Tada su joj navirale crne misli, a život joj je izgubio smisao, kako je sama isticala.

Naime, Maja je posle smrti supruga ostala sama, jer nisu imali dece, a glumica tvrdi da su parovi koji nemaju naslednike, zapravo mnogo bliži, jer su okrenuti samo jedno drugom. Glumica priznaje da se ni jedanaest godina nakom suprugove smrti nije navikla da živi bez njega.

(Informer)

BONUS VIDEO:

NELE KARAJLIĆ: Jedini nenasilan način da dođete na vlast su izbori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri