ŽIVI MOJE MILO: Emir Đulović poručio da su odricanje, neprospavane noći i stresovi rezultat njegove današnje situacije

Dušan Cakić

27. 05. 2023. u 21:20

MUZIČKA ZVEZDA Emir Đulović objavio je album “Živi moje milo”, pre nekoliko dana i na društvenim mrežama pokrenuo lavinu pozitivnih komentara.

ЖИВИ МОЈЕ МИЛО: Емир Ђуловић поручио да су одрицање, непроспаване ноћи и стресови резултат његове данашње ситуације

Foto: Damir Dervišagić

Na albumu se nalazi devet novih pesmama "Živi moje milo", "Osmi dan" - duet sa Slađom Alegro, "Superstar", "Ambis", "Paranoja" - duet sa Gazda Pajom, "Ana Maria", "Pištolj", Dvadesete", "Jesenje kiše".

Foto: Ivan Kovačić

Pevač je za sve pesme uradio i spotove.

- Godine rada, odricanja, putovanja, nespavanja raznih stresova ruzultat je današnje moje situacije. U životu sam se uvek borio da budem pre svega čovek i da sam okružen takvim ljudima kao i saradnicima. Nikada neću zaboraviti momenat Lazića i mene u Doboju i pravimo plan za moju karijeru. Zajednicki ulažemo ne tako veliki novac, već onoliko koliko smo imali u tom momentu, zapravo to i nije bitna stavka koliko je sve ostalo što se desilo posle toga od pesama spotova pa do cele ekipe koja je učestvovala od samog početka pa do današnjeg dana. Jako sam ponosan na sve njih, jer su uvek radili srcem i davali svoj maksimum da bi sve izgledalo ovako kako predstavljamo. Svi koji prate moj rad znaju da moja karijera počinje od 2004. godine, i da sam do sada snimio četiri albuma. Jako sam zahvalan i ponosan na sve moje saradnike od samog pocetka svaki album je nastajao sa puno ljubavi i srcanog rada. Danas imam zadovoljsvo da vam predstavim svoj peti album pod nazivom “Živi moje milo” da podelim sa vama sreću i radost što i dalje živim svoj dečački san i da imam sve vas kao svedoke i podršku sve ove godine - rekao je Emir.

BONUS VIDEO:

NARODNA MUZIKA JE MOJ IZBOR Ivana Dimkovski u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja