OVO JE MRAČNA TAJNA TINE TARNER: Detalje odnosa rokenrol kraljice i njenog sina niko nije znao godinama

Novosti online

24. 05. 2023. u 21:24

DANAS je svetsku javnost potresla vest o smrti kraljice rokenrola!

ОВО ЈЕ МРАЧНА ТАЈНА ТИНЕ ТАРНЕР: Детаље односа рокенрол краљице и њеног сина нико није знао годинама

Foto: Profimedia

Vest da je sin Tine Traner, Rejmond Krejg Tarner u 59. godini izvršio samoubistvo dočekana je sa nevericom, a onda su svi pomislili na poznatu majku koju je nemila vest dočekala u Berlinu i pitali su se kakav je sve ove godine bio njihov odnos, o kojem se izuzetno retko pisalo. Rejmond je pronađen mrtav u svom stanu u Studio sitiju u Kaliforniji, a nalazi obdukcije su pokazali da je pucao u glavu iz sačmare. Uzroci samoubistva su još nepoznati.

Čudan odnos Tine i sinova

Tina Tarner je Rejmonda rodila u vezi sa saksofonistom Rejmondom Hilom. Imala je 18 godina kada je postala majka.Nakon kraha veze sa Hilom udala se za Ajka Tarnera koji je usvojio Krejga. Muzička zvezda je zatim i sa Ajkom dobila dete, sina Ronija, a preuzela je i brigu o Majklu i Ajku Junioru, njegovoj deci iz prethodnog braka.

U braku sa Tarnerom doživela je fizičku i psihičku torturu. Nasilje je trajalo sve dok jednog dana sa nekoliko centi u džepu nije rešila da ga napusti.Postala je svetska muzička ikona. Pisalo se o njenim muzičkim uspesima, vanrednom talentu, energiji, izgledu, posebnosti. A o deci? Tina je ulogu majke u javnosti stavila po strani.O Krejgu i ostalim sinovima retko je pričala, a i u tim retkim prilikama bi isticala da oni sami treba da se bore za svoje živote. Te njene reči su neki razmeli, neki osuđivali.

Foto: Profimedia

Istovremeno su sa svih strana dopirale priče da se Rejmond godinama borio sa zavisnošću od droge i da je zbog te zavisnosti dolazio u sukob sa zakonom.Veoma je bila primećena ispovest Afide Tarner, supruge Ronija Tarnera, koja je optužila Tinu da je napustila sina i da ne želi da mu finansijski pomaže uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazila njegova porodica- on, supruga i njihovo četvoro dece.Još "jače" je odjeknula ispovest Ajka Tarnera Juniora koji je pre samo nekoliko meseci izjavio:

"Tina je o meni brinula od moje druge godine. Ona je jedina majka za koju znam, ali se sa njom nisam čuo ne pamtim od kada, verovatno od 2000. Mislim da se i moja braća nisu dugo čula sa njom".Ajk Junior je tom prilikom istakao da su njegova braća dobro, da se sa Ronijem povremeno viđa, da se Krejg bavi nekretninama, a da se Majkl uspešno izborio sa zdravstvenim problemima.

Na pitanje da li se Tina čuje sa Majklom, odgovorio je:

"Ne. Ona mu samo šalje novac, to je sve što ona radi".

Najupečatljivija je bila ova njegova izjava u kojoj se dotakao i Tininog braka sa Ervinom Bahom:

"Moja majka sada ima svoj život, ima novog muža i živi u Evropi. Ona ne želi da ima bilo šta sa svojom prošlošću".

Tina je bila "neželjeno dete"

Foto: Profimedia

A Tininu prošlost osim torture koju joj je priređivao Ajk obeležilo je i veoma teško detinjstvo- porodično nasilje kojem je bila izložena njena majka i razvod roditelja koji je za pevačicu bio prejak udarac.

"Osećala sam se kao nevoljeno dete. Mislila sam da me majka nije želela, a kada sam se suočila sa njom i pitala je da li je tako, ispričala mi je celu priču. Kada sam se rodila, osećala se zarobljenom u klopci mog oca iz koje nije mogla da pobegne. Nisam je krivila, ali mi je bilo žao sebe", rekla je Tina i objasnila kako su joj ljubav sa prvim dečkom Harijem Tejlorom i vera pomogli da se izbori sa nedaćama:

"Znate šta se često dešava sa decom čiji su se roditelji razveli - u školi su svi okrutni prema njima. Zadirkivali su me, a to se odrazilo i na moje učenje. Ipak, uspela sam da se izborim sa tim i konačno sam se zaljubila. Zašto je moja ljubav bila toliko jaka? Bez dovoljno ljubavi u porodici, onog momenta kada se zaljubite, sva ta osećanja isplivaju na površinu ".

Strašni detalji o odnosu Tine i njenih sinova su isplivali na površinu, pa ipak, mnogo toga se još krije od javnosti. Mnoga pitanja se i nameću poput ovog: "Da li Tina svih ovih godina beži do svoje dece jer želi da pobegne od bola sa kojim više ne može da se bori?".Jedno je sigurno, u priči o njoj i njenoj deci svi su žrtvi i svi su povređeni. "Krivci" su na nekoj drugoj strani.

(BONUS VIDEO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?