IPAK SAM SAMO JEDNA: Milena Ćeranić iskreno o albumu, privatnom životu i kozmetičkoj liniji (VIDEO)

Dušan Cakić

23. 05. 2023. u 17:55

POP - FOLK ZVEZDA Milena Ćeranić objavila ne prvi tri nove pesme sa novog albuma prvenca, a kako ističe ukupno će ih biti osam.

ИПАК САМ САМО ЈЕДНА: Милена Ћеранић искрено о албуму, приватном животу и козметичкој линији (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Na promociji nove pesme "Ipak samo jedna" Milena se pojavila veoma raspoložena ispred novinarskih ekipa.

- Treća pesma sa albuma, koju je radio sjajni Dejan Kostić, je prava ženska pesma i sigurna sam da će je žene baš voleti. Spotom smo želeli da naglasimo da je svaka žena jedinstvena i da muškarci često shvate šta su imali tek onda kada zbog gluposti to izgube - kaže Milena na početku razgovora.

Foto: ATA images

Milena dobro poznaje senzibilitet svoje publike, te je rešila da pre izlaska novog albuma svojoj publici otkrije samo deo onoga na čemu je u međuvremenu neumorno radila.

Pored muzičke karijere Milena je pokrenula i svoju kozmetičku liniji, na kojoj je kako kaže mnogo radilia i truda uložila.

- Nisam ni sanjala da ću ikada moći nešto ovako da saopštim... Zaista sam u prethodnih 20ak dana dobila bezbroj pitanja "A šta ti je ovo Miko što kačiš?" Konačno mogu da vam kažem, hrabro i punog srca, da je Miko potpuno prirodna kozmetika. Brend na kom sam dugo radila, usavršavala, testirala sve i svašta, naučila mnogo toga o čemu nisam imala pojma, pomalo se i nervirala, ali verujem i znam da sam sa svojom ekipom napravila nešto jako kvalitetno. I sama sam veliki ljubitelj kozmetike i smatram da nijedna estetska operacija ili intervencija ne mogu da zamene negu, tako da želim da ponudim nešto što lično koristim i iza čega čvrsto stojim, jer u suprotnom se nikada ne bih odlučila na ovaj korak - istakla je Milena.

Foto: ATA images

Milena se dotakla i odnosa sa prijateljiicama koje su je iskorišćavale i naglasila da je povredi kada joj je tako nešto uradi neko blizak.

- Drugarice su me iskorišćavale, ali im ne zameram. Povredi me kada saznam da je to uradila neka bliska, za ove druge i ne marim. 

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Milenom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)