REČI SLAMAJU SRCA: Poznati kompozitor pustio u etar neobjavljeni snimak Dijamanti benda

Novosti Onlajn

24. 04. 2023. u 21:40

Poslednjih godina bendovima se sve manje pridaje značaj, posebno otkako su na muzičku scenu došli mladi moderni izvođači. Malo je sastava koji drže medijsku pažnju i koji su traženi na terenu. Među njima su Dijamanti bend, koji je trenutno jedan od najpopularnijih na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju.

РЕЧИ СЛАМАЈУ СРЦА: Познати композитор пустио у етар необјављени снимак Дијаманти бенда

Foto: N. Skenderija

Tek što su objavili numeru "Na prvu", oni su već pripremili novu "Strano telo". Kompozitor Bane Opačić danas je na svoj Instagram objavio deo pesme u pratnji klavira, a snimak je za kratko vreme postao viralan. Snimanje spota planirano je ove nedelje, te će sledeći ovaj novi projekat ugledati svoj deo dana.

Foto: N. Skenderija

- Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati i tako će uvek biti s naše strane. Nismo preusmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug - rekao je šef benda i klavijaturista Dejan Jalić, pa dodao koliko ih košta taj užitak:

Foto: N. Skenderija

- Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvaoa Bogu, možemo to da priuštimo, pa se tako nadamo i albumu u neko skorije vreme - pohvalio se klavijaturista.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić