OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Nataša Bekvalac odbijena na jednom fakultetu, to joj je veoma teško palo

Novosti online

04. 04. 2023. u 09:46

IAKO mnogi misle da znaju sve o Nataši Bekvalac, iznenadiće vas podatak da je pevačica pokušala da se upiše na Fakultet dramskih umetnosti, ali je odbijena, što joj je veoma teško palo.

ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Наташа Беквалац одбијена на једном факултету, то јој је веома тешко пало

Foto: Printskrin/Pink

Novosadska barbika je danas jedna od zastupljenih izvođača na Balkanu, a za njen nastup se uvek traži karta više. Međutim, malo ko zna da joj je san bio da postane glumica.

- I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu - otkrila je pevačica jednom prilikom.

- Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim nečim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život - rekla je slavna pevačica.

(Espreso)

BONUS VIDEO: Ekskluzivni kadrovi sa snimanja spota Emira Đulovića i priznanje o "pobedi" svetskih zvezda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!