SAŠA POPOVIĆ JE IZIGNORISAO: Pevačica se nudila da bude zamena Karleuši u "Zvezdama Granda"

Novosti online

07. 02. 2023. u 15:42

PEVAČICA Maja Nikolić je priznala da se nudila Saši Popoviću da bude deo stručnog žirija "Zvezda Granda" kada je iz istog takmičenja otišla Jelena Karleuša, ali da ju je Popović tada skroz iskulirao.

САША ПОПОВИЋ ЈЕ ИЗИГНОРИСАО: Певачица се нудила да буде замена Карлеуши у Звездама Гранда

Foto: Printskrin/Zvezde Granda

- Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem umesto Jelene u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije - rekla je Maja, pa se, između ostalog, osvrnula na koleginicu Gocu Tržan, s kojom je imala okršaj pre nekoliko godina.

Foto Instagram/majanikolic_official

Tada je Goca detetu koje je pevalo pesmu Nikolićeve rekla da je pesma dosadna i da treba da je promeni, što je Maja dočekala na nož.

- To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila - rekla je Maja.

(SD)

BONUS VIDEO: SKROLOVANjE: Estrada slavi Novaka, Rokvići brojniji, a Anđelka trudna i zaljubljena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024