TAMNA STRANA SLAVE: Umesto bakšiša "Zvezdi Granda" nudili narkotike (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2023. u 20:08

JEDAN od najboljih fudbalera među pevačima, Igor Gmitrović, poslednjom pesmom koju je izvodio u takmičenju "Zvezde Granda", izazvao je mnoge reakcije javnosti. Mnogi su se zapitali šta li je pevač želeo da poruči provokativnim nazivom numere koji aludira na narkotike i da li se nekada susreo sa porocima.

ТАМНА СТРАНА СЛАВЕ: Уместо бакшиша Звезди Гранда нудили наркотике (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

- Nemam ništa protiv toga da ljudi pomisle da su poroci u pitanju, ali moram da kažem da ja nisam poročan tip. Uvek sam bio sportista, treniram fudbal već četrnaest godina. Volim da popijem ponekad, ali ne mislim da je to porok - kazao je pevač.

Progovorio je o nepristojnim ponudama koje dobija, kao i to da su mu umesto bakšiša nudili narkotike, ali da je to samo jedan mali deo tamne strane posla kojim se inače bavi. Pevač ne krije da je vrlo zadovoljan svojim postignućima do sada.

- Zaista sam zadovoljan. Zadnje dve godine dobijam mnogo pozivan za nastupe, ali i za gostovanaja u televizijskim emisijama. Mogu da kažem da sam prezadovoljan. Uvek radim, trudim se i očekujem uvek hit. Pesma koju sam izveo mi je donela mnogo uspeha i mnogo posla - iskreno je rekao muzičar za Grand.

Igor je nedavno u Banja luci nastupio rame uz rame sa panonskom barbikom Natašom Bekvalac, pa podelio svoje utiske sa publikom.

- Organizatori su želeli takav spoj. Nataša je predivna osoba, pohvalila mi je energiju i udelila mi nekoliko saveta. Na nastupu je bilo preko hiljadu ljudi, zaista je bilo fenomenalno - otkrio je pevač.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, ali pevač tvrdi da ona ipak nije njegov tip žene.

- Svaka žena je lepa na svoj način, Nataša nije moj tip. Žena drži do sebe, ali ja volim prirodne devojke - bio je iskren muzičar, prenosi Srbija danas.

BONUS VIDEO: KAO DRVO ŽIVOTA: Zima u močvarama Paiđina u Kini "iscrtala" nesvakidašnju scenografiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024