ACA LUKAS PRE 20 GODINA U VRŠCU: Duga zaglađena kosa, crna majica i farmerke neprolazni stil folkera (FOTO)

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

26. 10. 2022. u 13:20

UOČI velikog koncerta Ace Lukasa u beogradskoj „Štark Areni“, koji će biti održan 3. novembra, baš na njegov 54. rođendan, Vrščani su se podsetili kako je izgledao folkerov nastup u Centru „Milenijum“ pre tačno dve decenije.

АЦА ЛУКАС ПРЕ 20 ГОДИНА У ВРШЦУ: Дуга заглађена коса, црна мајица и фармерке непролазни стил фолкера (ФОТО)

Centar Milenijum

Objavljivanjem starih fotografija na društvenim mrežama, „Milenijum“ je probudio nostalgiju kod brojne publike, koja je tog 16. oktobra 2002. godine ispunila dvoranu do poslednjeg mesta.

- Lukas je Vrščanima priredio „najluđu žurku na Balkanu“. Nakon kratkog uvoda, počeo je da niže svoje hitove. Uz svetlosne i zvučne efekte, ređale su se numere „Lična karta“, Nešto protiv bolova“, „Kuda idu ljudi kao ja“. Na samom kraju, horski je sa publikom otpevao „Kafanu na Balkanu“, nakon čega je ovacijama ispraćen sa bine – podsetili su zaposleni u „Milenijumu“.

Osim publike u transu, na fotografijama se vidi i da je Lukas posle 20 godina ostao gotovo isti. Reklo bi se da, osim kilaže, ništa nije promenio.

Ostao je veran i svom stilu. Duga zaglađena kosa, crna majica dugih rukava, farmerke i kožne pantalone i danas odražavaju njegov način odevanja.

Među komentarima ispod ovih fotografija najviše je onih koji smatraju da bi bilo lepo da folker ponovo održi koncert u Vršcu.

BONUS VIDEO

ZNATE LI ŠTA JE ĐUBEK?: Ovako se pravi pirotski mladi kačkavalj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a