ALEK BOLDVIN ĆE NASTAVITI SNIMANJE FILMA "RUST": Deo projekta i muž ubijene Haline Hačins

Novosti online

05. 10. 2022. u 17:02

ALEK Boldvin će nastaviti da snima film Rust u januaru 2023. godine nakon što je postigao poverljivu nagodbu sa suprugom ubijene snimateljke Haline Hačins, piše Daily Mail.

АЛЕК БОЛДВИН ЋЕ НАСТАВИТИ СНИМАЊЕ ФИЛМА RUST: Део пројекта и муж убијене Халине Хачинс

Foto: Tanjug/AP Photo

Metju Hačins će biti izvršni producent filma i rekao je da su se on, producenti i Boldvin složili da je smrt njegove supruge bila "strašna nesreća".

- Postigli smo nagodbu, koja podleže sudskom odobrenju, za našu nepravednu smrt protiv producenata filma "Rust", uključujući Aleka Boldvina i "Rust Movie Productions, LLC". Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen - objavio je jutros Metju Hačins i dodao:

- Snimanje filma "Rust", za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim igračima u januaru 2023. godine. Nemam interesa da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili gospodinu Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu - naveo je Hačins.

Podsetimo, Halina Hačins je ubijena kada je Alek Boldvin pucao na setu filma "Rust", pritom ne znajući da se u pištolju nalazi pravi metak.

Kompanija "Rust Movie Productions, LLC", preko svog advokata Meline Spadone, izjavila je: „Drago nam je što su se strane okupile kako bi rešile ovu stvar, što, podložno sudskom odobrenju, označava važan korak napred u slavljenju Halininog života i odavanju počasti njenom radu.“

Reditelj filma "Rust" Džoel Souza odao je priznanje talentu i kreativnosti Haline Hačins - i rekao da je odluka da nastavi da radi na filmu za njeno nasleđe "gorko-slatka".

- Svaki moj trud na ovom filmu biće posvećen odavanju počasti Halininom nasleđu i da je učini ponosnom. Privilegija je da se ovo završi u njeno ime - rekao je Souza.

Advokat Aleka Boldvina, Luk Nikas iz Kvin Emanuela, dodao je: „Tokom ovog teškog procesa, svi su zadržali specifičnu želju da urade ono što je najbolje za Halininog sina. Zahvalni smo svima koji su doprineli rešavanju ove tragične i bolne situacije.“

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)