OGLASILA SE MAJKA UBIJENE DEVOJČICE: Suzana na društvenim mrežama objavila umrlicu

J. J. BALjAK

05. 10. 2022. u 13:33

NEUTEŠNA majka dvogodišnje Petre Budimirović iz Vršca, koju je otac Marko juče mučki ubio davljenjem u posudi sa vodom, a potom se obesio, oglasila se nakon ove nezapamćene tragedije.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА УБИЈЕНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Сузана на друштвеним мрежама објавила умрлицу

Foto: J. Baljak

Suzana Budimirović je na društvenim mrežama objavila sliku umrlice, kojom obaveštava da će devojčica biti sahranjena sutra, 6. oktobra, u 16 časova na Gradskom groblju u Vršcu.

Ona je juče od supruga, sa kojim je bila u brakorazvodnom procesu, dobila više poruka i video-snimak u kom on objašnjava da njegov život više nema smisao, te je najavio da će izvršiti krivično delo.

Novosti online

Nesrećna žena, koja je muža prijavljivala za nasilje u porodici, te snimke je pokazala policiji, koja je odmah otišla u stan na Vojničkom trgu, koji je Marko iznajmljivao, i zatekla stravičan prizor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa