MILAN POPOVIĆ O NEDAVNOM SUKOBU PEVAČICE I NJENE SESTRE: Severina pretila Marijani da će joj odseći palac?

S. V.

17. 09. 2022. u 07:50

NE stišava se bura posle nedavnog incidenta u Splitu, kada je pevačica Severina Vučković navodno napala svoju sestru Marijanu pred njihovom majkom Anom u porodičnom stanu.

МИЛАН ПОПОВИЋ О НЕДАВНОМ СУКОБУ ПЕВАЧИЦЕ И ЊЕНЕ СЕСТРЕ: Северина претила Маријани да ће јој одсећи палац?

Foto: Jutjub printskrin/Jutarnji Program TV Happy, Foto: Jutjub printskrin/Gloria Glam

O razlozima sukoba se nagađa, a Severina još uvek nije izustila ni reč, ali je biznismen Milan Popović rekao da je ona bila iznervirana što je Marijana "lajkovala" njegov intervju koji je dao za srpske medije početkom godine. On je podržao pevačicinu sestru, te progovorio o odnosu sa Severinom i njenim bivšim suprugom Igorom Kojićem, sa kojim se sprijateljio.

- Sukob je nastao kada je Marijana "lajkovala" moj intervju koji sam dao na TV Hepi - otkrio je Popović hrvatskim medijima. - Zbog te ikonice sa palcem gore, Marijana je dobila pretnje od Severine da će joj polomiti palac i ubiti je kad je vidi. Te pretnje je poslala porukom, što je Marijana prijavila Državnom tužilaštvu Hrvatske i zagrebačkoj policiji. Koliko sam shvatio Marijanu, nedavni incident u Splitu počeo je jer je Severina kod bake uletela u stan usred noći, oko jedan sat ujutro i bacila se na sestru držeći oštar predmet u ruci, povredivši Marijanin palac, koji je počeo da krvari.

Popović je ocenio da ovaj konflikt predstavlja ostvarenje Severininih pretnji i dodao da je se "ceo sistem boji, te da njihovim predmetom ne žele da se bave predstavnici tog istog sistema". Odgovarajući na spekulacije po društvenim mrežama, da li je on platio Marijani da naruši Severinin ugled, Popović odgovara:

- Kategorički odbijam ovakvu insinuaciju. Marijani nikad nisam davao novac ili poklone. Ona je tetka mog sina, kog je često čuvala i na tome sam joj zahvalan. To je isključiv razlog naše komunikacije i povezanosti. Znam pouzdano da geneza pomenutog sukoba nije imovinsko-pravni odnos i znam da Severina i baka redovno pričaju loše o meni.

On je govorio i o svom upoznavanju sa Igorom Kojićem, od kog se Severina nedavno razvela. Njih dvojica su ovog leta proveli nekoliko dana na biznismenovom brodu, posećuju se i igraju fudbal zajedno. Popović kaže da, otkako se druži s Igorom i deli iskustva, "dobio je dodatnu potvrdu onog o čemu sve vreme govori". Kaže da nije tačno da su njih dvojica ostavljeni luzeri, kako ih deo javnosti naziva.

- Istina je drugačija. Niti smo luzeri, niti smo ostavljeni. Ovo je zapravo priča o Severininom strahu od ostavljanja. Uostalom, pokušajte ovako kao ja sa vama, da razgovarate sa Severinom. Nećete uspeti. Jer ona sada stalno mora da žonglira između manipulacija, laži i istine, a osim mene, sada postoje i drugi ljudi koji mogu i spremni su da svedoče o istini.

Srpski biznismen tvrdi da je veliki deo javnosti manipulisan objavama Severininog PR tima, koji kreiraju njen imidž u javnosti, a nemaju podloge u stvarnom životu.

- Ima bezbroj primera tih manipulacija, i o tome sam mnogo saznao iz razgovora sa Igorom Kojićem. Ona, nažalost, nije samostalna osoba i po meni njoj je potreban staratelj. Ulogu tog staratelja u ovom trenutku ima njen PR tim, koji predvode Tomica Petrović i Zinka Bradić, koji za Severinu navodno donose sve životno važne odluke i kreiraju njen život od A do Š.

ZALjUBIO SAM SE U MEDIJSKU SEVE

- ISTINA je da sam se zaljubio u onu medijsku Severinu i dok je glumila ta prva dva-tri meseca pomislio sam da bi ta veza mogla potrajati. Ali, onog trenutka kada je došla ona prava Severina, shvatio sam da je takav život neizdrživ i vrlo brzo sam prekinuo tu vezu. Osećao sam se prevareno posle raskida. U interesu nam je da izgradimo normalan odnos, ali s obzirom na celu situaciju, a da ne ulazim u dijagnozu i dok se ne umeša struka i ne krene s terapijom, između nas ne može biti dogovora - odlučan je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a