NE VRAĆAM SE U PIRATE NI ZA 300 MILIONA DOLARA: DŽoniju zbog jedne rečenice na sudu nude neviđeno bogatstvo (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 23:25

HOLIVUDSKI glumac Džoni Dep, nedavno je pobedio bivšu ženu Amber Herd na sudu, povodom tvrdnji da je bila zlostavljana i silovana u braku.

НЕ ВРАЋАМ СЕ У ПИРАТЕ НИ ЗА 300 МИЛИОНА ДОЛАРА: Џонију због једне реченице на суду нуде невиђено богатство (ВИДЕО)

Foto: EPA

Porota i celokupna javnost koja je pratila suđenje stala je na Džonijevu stranu, a sada to navodno čini i Dizni studio... koji ga je pre nekoliko godina otpustio iz franšize "Pirati sa Kariba".

Filmski studio je rešio da uruči otkaz glavnom glumcu, nakon čega je Dep izjavio da je razočaran i povređen, kao i da se "ne bi vratio u Pirate ni za 300 miliona dolara i milion alpaka".

Ovu izjavu je ponovio i na nedavnom suđenju, u znak protesta što mu čelnici studija, s kojima je sarađivao godinama i pomagao na scenarijima za filmove koji su zaradili milijarde dolara, nisu verovali kada je tvrdio da Amber laže.

Sada kada je na sudu i dokazano da je nevin, studio planira da ga vrati u "Pirate".

Zbog izjave "ni za 300 miliona dolara", Dizni je navodno rešio da mu ponudi 301 milion dolara za dva nastavka i seriju na kanalu Dizni plus.

Neimenovani izvor iz studija koji je otkrio navodne planove Diznija američkim medijima, dodaje i da se čelnici studija nadaju da će se glumac predomisliti kada čuje ovu cifru, ali i oprostiti i nastaviti saradnju.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)