ZAR JA NAJBOLJA DA KRADEM PESME? Ana Nikolić ipak otpevala Miličinu verziju numere "Provereno"

Novosti online

27. 06. 2022. u 13:24

TAKO se u poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama pojavljuju snimci sa nastupa ove dve pevačice i reakcija publike na njihove verzije pesme koja je za kratko vreme postala veliki hit.

ЗАР ЈА НАЈБОЉА ДА КРАДЕМ ПЕСМЕ? Ана Николић ипак отпевала Миличину верзију нумере Проверено

Foto: Printskrin Instagram/Ana Nikolić

Nakon što se na Tiktoku pojavio snimak na kome Milica u toku izvođenja pomenute pesme provocira Anu rečima: "Evo je Ana Nikolić levo", sada se pojavio i snimak sa Aninog nastupa u Novom Sadu.

Naime, Ana je odlučila da spusti loptu, pa je, na iznenađenje svojih fanova, u toku nastupa pevala i Miličinu verziju pesme "Provereno", ali za koju nije znala tekst, pa je improvizovala.

- Svaki mu je novi dan emotivno polupan... Tarararira... - pevala je Ana, a onda u svom stilu dodala:

- Zar ja najbolja od svih da kradem pesmu!? Ne znam zašto ljudi to pišu? Ali ja dobro igram tu ulogu... I dalje sam slaba na konjak.. I votku - obratila se Ana nakon pesme publici, što je izazvalo pravo oduševljenje prisutnih.

Podsetimo, pesmu "Provereno" Milica Pavlović je uvrstila na svoj album, a javnost je bila iznenađena kada je isplivao demo snimak Ane Nikolić. Mnogi su na društvenim mrežama pisali kako je Ana mnogo emotivnije otpevala pesmu, koju je po prvi put otpevala i na nedavno održanom nastupu u Beogradu.

Ovaj slučaj će završiti na sudu, a Milica je pre nekoliko nedelja u "Amidži šouu" prozvala koleginicu.

- Sram je bilo, svog imena, karijere, ja sam kao devojčica i do pre nedelju dana jako poštovala lik i delo Ane Nikolić, ja sam gledala u Anu Nikolić kao u pevačicu vrcavu, i da danas, prvo što je od nje otišao demo snimak, danas je objavljen na Jutjub kanalu neke tamo produkcije kao zvanična pesma Ane Nikolić, pa izlazi sa tom pesmom i izgovara rečenicu: "I da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je objavim" - rekla je tada Milica, dok je Ana imala da poruči sledeće:

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1%, zapravo ja sa ovim imam 0% veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - poručila je Ana za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OBIČAJ KOJEM SE SVI RADUJU: Znate li zašto se muškarcu cepa košulja kada dobije dete?