LEŽALA SAM U KREVETU JOVANKE BROZ: Seka Aleksić snimala spot u Plavom vozu - "U toj fotelji se Tito brijao!" (VIDEO)

Novosti online

23. 06. 2022. u 23:16

PEVAČICA Seka Aleksić, koja je obeležila prošlu nedelju urnebesnim snimcima s proslave ženidbe Đanijevog sina Miloša Seka Aleksić, objavila je spot za svoju novu pesmu pod nazivom "Luda glava".

ЛЕЖАЛА САМ У КРЕВЕТУ ЈОВАНКЕ БРОЗ: Сека Алексић снимала спот у Плавом возу - У тој фотељи се Тито бријао! (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Zanimljivost vezana za spot - sniman je u čuvenom Plavom vozu Josipa Broza Tita!

- Što se tiče mog iskustva sa snimanja spota mogu samo da kažem da sam očarana Plavim vozom, da je prelepo iskustvo bilo ležati u krevetu Jovanke Broz, sedeti na fotelji na kojoj je ona sedela i šminkala se, u fotelji gde je Tito sedeo i brijao se, iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam baš ja imala tu priliku da zabeležim i snimim te kadrove tamo - rekla je seka.

Izrazila je nadu da će u neko skorije vreme ponovo imati priliku da poseti Plavi voz.

- Nekako sam se organizovala sa društvom i sa ljudima bliskim meni, kada su čuli priču kako je divno, poželeli su da odu kao turisti, pa ću organizovati jednu grupicu prijatelja koje ću da odvedem tamo i sve to pogledaju - dodala je pevačica.

ПЕВАЧИЦА Сека Алексић, која је обележила прошлу недељу урнебесним снимцима с прославе женидбе Ђанијевог сина Милоша Сека Алексић, објавила је спот за своју нову песму под називом "Луда глава".

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!