DEMI MUR UŽIVA U LJUBAVI SA NOVIM DEČKOM: Mlađi je od nje 13 godina i mnogima je poznat (FOTO)

Novosti online

17. 06. 2022. u 23:59

HOLIVUDSKA glumica Demi Mur poslednjih se nekoliko meseci viđa se sa jednim od najpoznatijih kuvara na svetu, Švajcarcem Danijelom Humom.

ДЕМИ МУР УЖИВА У ЉУБАВИ СА НОВИМ ДЕЧКОМ: Млађи је од ње 13 година и многима је познат (ФОТО)

Foto: EPA

Demi (59) je potvrdila vest o novoj ljubavi s 46-godišnjim Danijelom na Instagramu gde je objavila njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Open-u i na ulicama Pariza.

"Preslatki ste", "Jako ste lep par", "Sviđate mi se zajedno", "Predivni", "Blistaš", "Čestitam na novom dečku, zgodni ste", poručili su joj fanovi u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi iza sebe ima inače tri propala braka. Prvi suprug bio je muzičar Fredi Mur s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brusa Vilisa s kojim je odbila tri ćerke, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Pisalo se da je Demi Mur bila u vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom.  Nije poznato kad su se i kako su se Demi i Maša upoznale, a prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obe posetile umetničku izložbu fotografa Brajan Bovena Smita u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Četiri godine kasnije snimljene su u Los Anđelesu, kako se zabavljaju s Mašinom ćerkicom, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi, a pisalo se i kako zajedno odgajaju devojčicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna