ONA JE ZAISTA BILA ODBEGLA MLADA: DŽulija Roberts igrala sa Ričardom Girom u čuvenom filmu - njena biografija krije zanimljive priče

Novosti online

13. 06. 2022. u 22:52

GLUMICA Džulija Roberts danas ima 54 godina, a svojom lepotom osvaja svet decenijam u nazad.

ОНА ЈЕ ЗАИСТА БИЛА ОДБЕГЛА МЛАДА: Џулија Робертс играла са Ричардом Гиром у чувеном филму - њена биографија крије занимљиве приче

Foto: EPA

Ona se proslavila ulogama u filmovima "Zgodna žena", "Ja u ljubav vjerujem", "Svadba mog najbolje druga" i tako postala sinonim za romantične komedije, ipak jedna od najpoznatijih na svojevrstan način je njena biografija.

Reč je o filmu "Odbegla mlada", gde je igrala sa Ričardom Girom. Naime, u ovom filmu Džulija Roberts više puta biva isprošena i beži sa venčanja i tako upada u oči medijima koji počinju da se pitaju zašto se lepa devojka nije udala.

Ni ljubavni život Džulije Roberts u stvarnom životu nije ništam manje zanimljiv. Bila je u vezama s brojnim kolegama, među kojima su Džejson Patrik, Lijam Nison, Kiefer Šaterlend, Dilan MekDeromt i Meju Peri. S Keiferom je kratko bila i verena, a raskinuli su tri dana pre nego što su trebali stati pred oltar1991. godine.

Foto: Profimedia

Dve godine kasnije pred oltar je stala s pevačem Lajlojom Lovetom, a u braku su proveli samo dve godine. Nakon njega se našla u zagrljaju glumca Bedžamina Breta, a svog sadašnjeg supruga upoznala je na setu filma "The Mexican", dok je još s Bretom bila u vezi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)