SA 18 JE BILA BESKUĆNIK, RADILA JE KAO KONOBARICA: Životna priča slavne glumice Hale Beri - od života u skloništu, do Oskara

Novosti online

14. 06. 2022. u 22:39

SLAVNA glumica Hale Beri danas važi za jednu od najuspešnijih, ali i najlepših žena na javnoj sceni, a njenu životnu priču malo ko zna.

СА 18 ЈЕ БИЛА БЕСКУЋНИК, РАДИЛА ЈЕ КАО КОНОБАРИЦА: Животна прича славне глумице Хале Бери - од живота у склоништу, до Оскара

Foto: EPA

Danas uživa u slavi, bogatstvu i izobilju, a malo je poznato da je život u mladosti nije mazio, te da je jedno vreme živela i kao beskućnik.

Hale Beri je imala 18 godina kada se preselila u Njujork, a nakon dolaska iz Čikaga u jedan od najlepših gradova, ubrzo je ostala bez novca.

Jedno vreme morala je da živi u skloništu kao beskućnik, ali nijednog trenutka, kako je ispričala, nije svojoj majci zamerila što joj se nije našla u najtežem mogućem periodu, već kaže da joj je veoma zahvalna zbog tog poteza.

- Kada nije htela da mi pošalje novac, nismo pričale godinu dana. Ipak, sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene - rekla je Hale, koja je tada počela da radi kao konobarica, ali veoma brzo je ušla u filmsku industriju i život joj se potpuno promenio.

Da je Hale ne samo lepa i zgodna, već i dobra glumica, potvrdio je i Oskar koji je dobila 2002. godine za glavnu ulogu u filmu "Bal monstruma".

Pogledajte kako se Hale Beri menjala poslednjih 20 godina:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)