DIVLJE JAGODE OBELEŽAVAJU 45 GODINA POSTOJANJA U MTS DVORANI: "Odoleli smo usputnim trendovima i ostali svoji"

Novosti onlajn

25. 05. 2022. u 22:26

JEDINSTVENU priliku da čuvenu regionalnu rok grupu Divlje jagode beogradska publika vidi u solo nastupu imaće na jesen, 08. oktobra u MTS Dvorani.

ДИВЉЕ ЈАГОДЕ ОБЕЛЕЖАВАЈУ 45 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА У МТС ДВОРАНИ: Одолели смо успутним трендовима и остали своји

Foto: Wood

Bend koji važi za rokenrol ikonu bivše Jugoslavije, iza sebe ima 12 studijskih albuma i slovi za poseban muzički fenomen na ovim prostorima, izdvajajući se stilski i tvrdoglavo braneći boje svoje muzike. Bend je, kako poručuje frontmen Zele Lipovača, odoleo trendovima koji su dolazili i prolazili.

Uoči jesenjeg nastupa u mts Dvorani kojim će obeležiti 45 godina postojanja sastava, poručuje da „čak i kada je na ovim prostorima bio popularan hard & heavy zvuk“ Jagode nikada nisu stavljane na prvo mesto tog pravca“.

Lipovača kaže da im je to upravo bio motiv i izvor snage i volje da budu svetski, a ne, kako kaže „lokalni bend“.

Na koncertu u mts Dvorani publika će  se zajedno sa čuvenom šestorkom podsetiti neprolaznih hitova kao što su " Jedina moja", " Krivo je more", " Marija", "Ne želiš kraj", " Zauvjek tvoj", " Kako si topla i mila"; " Motori", " Šejla", " Kap po kap", " Let na drugi svijet"i drugih.

Podsećanja radi, Jagode su prodale milione nosača zvuka, svirali hiljade koncerata širom sveta, napravivši riznicu od bar tridesetak velikih hitova, a veliki broj stranih bendova obrađivao je njihove najveće hitove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ODUŠEVLJENA: Venus poslala poruku Noletovim klincima (FOTO)