"TU ČELOS" ODRŽALI KONCERT U ARENI: Popularni bend se emotivno oprostio od Beograda (FOTO)

T. L.

24. 05. 2022. u 09:16

LUKA Šulić i Stjepan Hauser sinoć su, u okviru oproštajne svetske turneje, održali veličanstven koncert u "Štark areni".

ТУ ЧЕЛОС ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У АРЕНИ: Популарни бенд се емотивно опростио од Београда (ФОТО)

Foto: Milena Anđela

Bilo je ovo, kako je i najavljeno, veče za pamćenje, koje će ostati upisano kao ono u kojem je popularni dvojac poslednji put u Srbiji nastupao kao "Tu čelos". Dirljivo je bilo i na sceni i u publici.

- Dugo nas nije bilo, ali sada smo opet u vašem prekrasnom gradu. Jesmo li vam nedostajali? - Hauser je pozdravio publiku i najavio muzičku rapsodiju koja se u naredna dva sata i odvijala u dupke punoj "Areni". - Svaka naredna pesma biće moja omiljena, kao i ovaj grad u koji smo došli s velikom radošću.

Planetarno obožavani violončelisti razgalili su Beograđane izvodeći, u svom prepoznatljivom stilu, obrade nekih od najpoznatijih rok, pop i džez numera. Muzičari su posle svake izvedbe popularnih filmskih hitova bili nagrađeni i ispraćeni dugim i glasnim ovacijama. Publika nije štedela dlanove, kao ni violončelisti ruke.

Beograđani su se tako na emotivan način oprostili od "Tu čelosa", koji dalje nastavljaju svetsku turneju, a onda će, kako su rekli, u nove vode uploviti samostalno. Popeli su se, kako kažu, na vrh planine, pa je vreme da idu dalje. Posle ove noći "Tu čelosi" više neće nastupati kao dvojac u našoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!