MINI KOSTIĆ SU LEKARI REKLI DA NEĆE MOĆI DA IMA DECU: "Molila sam se bogu svako jutro i veče"

Novosti online

11. 05. 2022. u 19:58

PEVAČICA Mina Kostić kao vrlo mlada suočila se sa problemom.

МИНИ КОСТИЋ СУ ЛЕКАРИ РЕКЛИ ДА НЕЋЕ МОЋИ ДА ИМА ДЕЦУ: Молила сам се богу свако јутро и вече

Foto: Printskrin TV Pink

Njoj su lekari rekli da neće moći da ima dece, međutim, na svu sreću ona je uspela da ostvari kao majka i sa kolegom Igorem X-om ima ćerku Anastasiju.

- Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam - objasnila je Mina jednom prilikom, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

- Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno - rekla je Mina tada.

Pevačica je takođe otkrila da ju je ljubav mnogo koštala - i emotivno i novčano.

- Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama - zaključila je Mina.

(Alo)

BONUS VIDEO - Ognjen Amidžić čestitao rođendan Magazinu Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)