LICEMERU, SEĆAMO SE ŠTA SI URADILA: Neda Ukraden uputila poruku Konstrakti pred nastup na Evroviziji, usledile reakcije (FOTO)

Novosti onlajn

11. 05. 2022. u 07:32

KONSTRAKTA sutra nastupa na "Evroviziji", u drugom polufinalu, a poznata pevačica Neda Ukraden našoj delegaciji poželela je sreću na društvenim mrežama.

ЛИЦЕМЕРУ, СЕЋАМО СЕ ШТА СИ УРАДИЛА: Неда Украден упутила поруку Констракти пред наступ на Евровизији, уследиле реакције (ФОТО)

Foto: Printskrin/M. Anđela

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević napisala je na društvenim mrežama:

- Naša Konstrakta nastupa u četvrtak! Prenosi su od 21h, navijamo! 

A onda je usledio komentar Nede Ukraden:

- Srećno bilo, devojke! Pobeda! Men sana! Pozdrav iz Kanade! - navela je Neda.

Usledio je veliki broj poruka korisnika društvenih mreža, koji su pisali: "Licemeru, sećamo se šta si uradila, kad si joj dala nula poena na Beoviziji", "Kako te nije sramota?", "Sad se setila da podržava" i slično.

Podsetimo, Neda je na "Pesmi za Evroviziju" bila glavni član stručnog žirija, a Konstrakti, za razliku od drugih članova, nije dala nijedan poen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu