PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE PRIJATELJI: Kolege se opraštaju od njega - "Bio je poseban i duhovit"

Novosti online

06. 05. 2022. u 21:36

MAJK Hagerti, gostujući glumac u seriji "Prijatelji" preminuo je u 67. godini. Informaciju je u petak podelila na društvenim mrežama Bridžet Everet, njegova koleginica iz HBO šoua "Somebody somewhere", ali nije naveden uzrok smrti, prenosi Dejli mejl.

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ ИЗ СЕРИЈЕ ПРИЈАТЕЉИ: Колеге се опраштају од њега - Био је посебан и духовит

Foto: Jutjub/edisonlsm

- Zavolela sam Majka onog trenutka kada sam ga upoznala, bio je poseban, topla osoba, duhovita... - napisala je njegova koleginica.

Foto: Jutjub/edisonlsm

Glumac je ostao upamćen po upečatljivoj ulozi gospodina Trigera, zaduženog za održavanje zgrade u kojoj živi Monika Geler.

Prvi put se pojavio u drugoj sezoni serije, a njegovo poslednje pojavljivanje bilo je u osmoj sezoni. Poznate su scene koje je imao sa Metom Le Blankom, kada uvežbavaju ples.

(Informer)

BONUS VIDEO: Milica Pavlović u vrućem izdanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)