ISPLIVAO TAJNI SNIMAK KIM KARDAŠIJAN: Svet joj se smeje zbog ove scene (FOTO/VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2022. u 19:00

SVET i dalje ne prestaje da priča o nedavno održanoj Met gali i Kim Kardašijan koja se pojavila u legenadarnoj haljini Merilin Monro.

ИСПЛИВАО ТАЈНИ СНИМАК КИМ КАРДАШИЈАН: Свет јој се смеје због ове сцене (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug AP

Najpoznatija holivudska plavuša i nikada prežaljena tragično preminula zvezda na proslavi svog tadašnjeg ljubavnika i predsednika SAD, Džona Kenedija, nosila je keaciju pripijenu uz telo i optočenu dragim kamenjim, sa dubokim dekolteom i izrezom na leđima.

Iako su modni kritičari pohvalili stajling Kardašijanke, mnogi su smatrali skrnavljenjem to što je jedna starleta (pa makar ona bila svetski poznata), nosila haljinu koju je proslavila legendarna Merlinka i koja se danas procenjuje na vrednost od šest miliona dolara. 

Pogledajte kako je Kim izgledala u ovoj kreaciji...

Vrlo brzo su u javnost izašle informacije da je rijaliti zvezda i najpoznazija članica porodice Kardašijan-Džener jedva uvukla u čuvenu haljinu. Pretpostavljalo se da su problem brojni silikonski umeci, a sada je otkriveno i kao je izgledala proba...

Starleta je bila prinuđena da obuče steznik, dok su dve žene u rukavicama pokušavale da joj navuku haljinu, što je išlo veoma teško. Sve vreme je za ruku držao dečko Pit Dejvidson (kako se ne bi preturila).

Kako haljina nije smela da se prekraja i proširuje, Kim je morala da pribegne starinskom rešenju, a to je da "prorez na zadnjici, koji se jasno vidi na snimku, prekrije bundom. U međuvremenu je otkriveno i da se poznata starleta posle "paradiranja" na crvenom tepihu presvukla u repliku haljine koja je mnogo bolje pristajala, i u toj kreaciji je ostala do kraja večeri.

Uzgred, originalna haljina očigledno nikada nije čišćena, nakon što je Merilin nosila, pa su se na smom dnu videli tragovi prljavštine.

A pogledajte i kako je čuvena Merilin izgledala u istoj haljini u legandarnom snimku povodom Kenedijevog rođendana...

Snimak probe Kim Kardašijan očekivano je izazvao buru komentara u javnosti, a najviše je bilo kritika!

"Kako se usuđuje! Ovo je zaista skrnavljenje", "Ne znam ko je veći paćenik, ona ili on koji je drži za ruku dok joj ugiravaju gu*icu u haljinu. Fuj!", "Neka samo nastavi da 'pumpa' du*e", "ovo je bolno za gledanje. nekim ljudima nikada nije dovoljno pažnje, sve bi uradili da budu u centru pažnje", samo su neki od komentara...

(Mondo)

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024