FRIZIRANJE I UŽIVANJE: Vesna Trivalić, vratila smeđu boju kose i šiške

V. N.

19. 04. 2022. u 23:07

JEDNA od omiljenih srpskih glumica i najdarovitijih komičarki Vesna Trivalić (57), nakon mini-serije "Čudne ljubavi" koju režira Nikole Kojo, u kojoj je igrala zloću Nataliju, ponovo je promenila imidž.

ФРИЗИРАЊЕ И УЖИВАЊЕ: Весна Тривалић, вратила смеђу боју косе и шишке

Foto Fejsbuk/Milan Sarić

Zbog uloge Natalije, Vesna je ofarbala svoju prepoznatljivu smeđu kosu u crno sa stilizovanim loknama, a sada je vratila svoju staru boju, ali i šiške. Glavu je poverila u ruke beogradskom maestru sa makazama Milanu Sariću, kod koga na friziranje dolaze mnogobrojne ličnosti iz našeg javnog života, od političara, preko sportista, glumaca, pevača...

- Malo friziranja i mnogo uživanja sa Veki - prokomentarisao je Sarić.

Trivalićevu, inače, za neki dan očekuje početak snimanja treće sezone serije "Dug moru", a zatim i nove sezone "Kalkanskih krugova"...

Foto Fejsbuk/Milan Sarić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)