NAGRAĐIVANA U HOLIVUDU, SNIMALA "SEKS I GRAD": Žarko Laušević uživa u ljubavi sa suprugom Anitom koja je profesionalni šminker

Novosti online

14. 04. 2022. u 20:59

GLUMAC Žarko Laušević uživa u ljubavi sa suprugom Anitom koja je profesionalni šminker.

НАГРАЂИВАНА У ХОЛИВУДУ, СНИМАЛА СЕКС И ГРАД: Жарко Лаушевић ужива у љубави са супругом Анитом која је професионални шминкер

Foto: V. Danilov

O Aniti se malo toga zna. Javnosti je poznato da je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu i da ima veoma uspešnu karijeru.

Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2", i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Nedavno je za svoj rad dobila i prestižnu nagradu.

-  Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde - rekla je Anita nakon što je preuzela svoje priznanje.

Foto: Profimedia

 

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je kada su se upoznali već bila udata, je pisao i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma 'Boj na Kosovu'. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez 'j' . Dolazi otmena, visoka, lepa. 'Razvodim se', reče mi danas - ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

BONUS VIDEO - U Vrnjačkoj Banji otvorena "Batina spomen-soba"

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)