PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE "TAJNA VINOVE LOZE" BOJAN LAZAROV: Vest o smrti objavila koleginica

Novosti onlajn

09. 04. 2022. u 15:35

BOJAN Lazarov, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac je preminuo, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega.

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ ИЗ СЕРИЈЕ ТАЈНА ВИНОВЕ ЛОЗЕ БОЈАН ЛАЗАРОВ: Вест о смрти објавила колегиница

Foto: Pritscreen/TV Pink

Ubrzo se oglasila i Sloboda Mićalović koja je objavila fotografiju glumca i napisala: "Boki", uz tužan emotikon.

Inače, Bojan Lazarov je glumio psihologa Mitra u seriji "Tajne vinove loze".

Bojan Lazarov je član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“, navodi se na sajtu ovog pozorišta. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno glumi u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)