VREMEPLOV KROZ KARIJERU: Koncert Manjifika 9. aprila u Domu omladine Beograda

V. N.

28. 03. 2022. u 11:16

SLOVENAČKI umetnik Robert Pešut Manjifiko, autor "najskuplje" pesme u kafani "Pukni, zoro" i prvak samozvanog žanra balkan-disko-šlager, održaće koncert u Beogradu, 9. aprila u Domu omladine (21 čas).

ВРЕМЕПЛОВ КРОЗ КАРИЈЕРУ: Концерт Мањифика 9. априла у Дому омладине Београда

Foto Marko Delbelo Ocepek

Sa svojim bendom, za koji kaže da je u boljoj formi nego ikada, Manjifiko priprema šou na kom će predstaviti pesme iz karijere duge 30 godina.

- Malo ćemo da pevamo, malo ćemo se "ježiti", smejati i pustiti pokoju suzu i međusobno deliti radost i veselje - poručuje Manjifiko pred koncert u prestonici. - Osećam se privilegovanim i srećnim što mogu da sviram u Beogradu.

Ljubljančanin koji važi za jednog od najintrigantnijih muzičkih imena Slovenije i bivše Jugoslavije uspeo je da njegove pesme budu čak i tema diskusije u Evropskom parlamentu, dok su hitovi kao što su "Hir aj kam, hir aj go" i "Giv mi mani", sa izdavačkom kućom "Soni", obišli ceo svet. Manjifikove pesme su sastavni deo ne samo balkanske filmografije ("Senke nad Balkanom", "Montevideo, Bog te video" i "Hotel Beograd") već i popularne američke serije "Istražitelji iz Majamija" i španske Foodie Love. "Samo malo", "Cici Mici" i "Divna" postale su klasici sa statusom evergrina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)