ACA LUKAS ŽENI SINA: Svi detalji gala venčanja - buduća snajka trudna, pola estrade na spisku zvanica!

Novosti online

21. 02. 2022. u 18:54

LAZAR Vuksanović, stariji sin popularnog pevača Ace Lukasa objavio je na svom Instagram profilu da je verio svoju izabranicu Anu, sa kojom je već nekoliko meseci u vezi.

АЦА ЛУКАС ЖЕНИ СИНА: Сви детаљи гала венчања - будућа снајка трудна, пола естраде на списку званица!

Foto: Printskrin

Folkerov naslednik je ispod fotografije sa Anom postavio samo emotikone srca i prstena, pa su odmah pale i čestitke prijatelja i kumova. Inače, ona je u blagoslovenom stanju. U njihovoj porodici sprema se veliko slavlje 6. marta. Par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.

- Radujem se tom danu i baš mi je drago zbog njih jer se zaista puno vole - rekao je Lukas.

Foto: Printskrin

Na spisku zvanica su Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi. Inače, oni su gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije, festivala na kojem Lukas učestvuje i očekuje pobedu.

Lazar Vuksanović je donedavno radio kao taksista u jednom udruženju u Beogradu, a sada je promenio zanimanje, te radi kao operater u kol centru jedne kompanije.

Foto: Printskrin

- On je divno stvorenje, pored tako uspešnog oca ne bi morao nikada da radi, mogao je da se bahati i uživa u luksuzu, a on ipak želi da sam zaradi svoj dinar. Sva mu čast iskreno, i brzo se uklopio u kolektiv, ali i savladao posao. Kolege ga obožavaju - rekao je izvor.

BONUS VIDEO - ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima