“JADNA TI, NEMOJ DA SE UDAŠ”: Marija Mikić progovorila o uvredljivim komentarima na „Instagramu“, obratila se hejterima (VIDEO)

M.K.

10. 02. 2022. u 21:20

POP pevačica Marija Mikić, jedna je od najpopularnijih mladih muzičkih zvezda na društvenim mrežama. Svojim talentom, iskrenošću i duhovitošću osvojila je korisnike ”Instagrama”, te je na ovoj platformi prati više od 104.000 ljudi.

“ЈАДНА ТИ, НЕМОЈ ДА СЕ УДАШ”: Марија Микић проговорила о увредљивим коментарима на „Инстаграму“, обратила се хејтерима (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Gostujući u emisiji “Skrolovanje” Marija je komentarisala najzanimljivije objave sa svog profila, iskreno govorila o tome koliko se promenila otkada je učestvovala u takmičenju „Prvi glas Srbije“, kakve poruke dobija od pratilaca, ali i šta je nedavno isprovociralo da se obrati hejterima.

-Inače ne čitam komentare i ne pljujem nikoga, ali sam naišla na jako ružne poruke. Nisam mogla da zamislim kako izgleda neka osoba, odnosno kako izgleda njen mentalni sklop, kada je u stanju da napiše: “Jadna ti, ovaj je autoritet u kući, nemoj da se udaš i beži dok ti je vreme" - rekla je Marija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a