OPET IMA KORONU: Sin Severine i Milana Popovića drugi put zaražen za pola godine – oba puta bio sa majkom

Novosti online

05. 01. 2022. u 21:07

ALEKSANDAR Popović, sin Milana Popovića i Severine Vučković drugi put je zaražen koronom.

ОПЕТ ИМА КОРОНУ: Син Северине и Милана Поповића други пут заражен за пола године – оба пута био са мајком

Foto: Instagram

Pozitivan test mu je potvrđen 4. januara. Da stvar bude još gora oba puta dete je zaraženo na majčinim nastupima, to jest uvek se zarazi dok je sa njom. Ovoga puta mali Aleksandar se zarazio na Severininom novogodišnjem nastupu u Crnoj Gori, tačnije u Petrovcu

- Koliko je Severina "brižna" majka govori i činjenica da sina vodi po nastupima i u doba pandemije ga gura u velike mase, pa nije ni čudno što se dete uvek zarazi kada je kod nje. Interesantno je da je Aleksandar mnogo duže vremena provodio sa svojim ocem, a nije se nijednom zarazio. A kod Severine i to malo vremena što je provodio zarazio se. Takođe, treba napomenuti da je i pre ove sudske odluke, a i sada posle nove sudske odluke se zarazio kod nje - kaže izvor.

Severina je sa sinom i menadžerom Tomicom, sa kojim obično svuda i putuje, bila u Crnoj Gori na dočeku.

- Imala je puno obaveza oko nastupa te je i sina vodila. U ovo vreme pandemije nije pametno dete mešati sa tolikim brojem ljudi. Ne znam zašto to Severina uporno radi i zbog čega Aleksandra vodi na mesta koja nisu za decu. On se 2. januara požalio Severini da se ne oseća dobro, a ona se isto veče žalila osoblju hotela da je malaksala i da se ne oseća dobro. Umesto da Aleksandar kao sva deca uživa u raspustu, on mora da leži u izolaciji. Žao mi je što dete drugi put prolazi kroz isto zbog majke, koja po svemu sudeći više mari za zaradu nego za Aleksandrovo zdravlje – kaže izvor.

Mali Aleksandar se prvi put koronom zarazio avgusta 2021. godine, kada je bio sa Severinom na žurci na Braču. Tada je i Severina bila pozitivna nakon partijanja sa drugaricama.

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere