LILI NAS JE UČINILA PORODICOM: Megan i Hari prvi put objavili fotografiju ćerke (FOTO)

Tanjug

23. 12. 2021. u 23:45

NA NOVOJ prazničnoj čestitki nasla se dugo očekivanu prva fotografija ćerke Megan Markl i princa Harija malene Lilibet Dajen koja je rođena 4. juna.

ЛИЛИ НАС ЈЕ УЧИНИЛА ПОРОДИЦОМ: Меган и Хари први пут објавили фотографију ћерке (ФОТО)

Foto: EPA

Na fotografiji je i njen stariji brat, dvogodišnji Arči Harison. Fotografiju je snimio Aleksi Lubomirski ovog leta u domu para u Santa Barbari u Kaliforniji, a prethodno je bio zadužen i za fotografisanje njihovog venčanja, objavili su američki mediji

Na novoj fotografiji, Arči sedi u krilu svog oca dok se Lilibet smeši mami.

- Ove 2021. godine poželeli smo dobrodošlicu na svet našoj kćeri Lilibet. Arči je od nas napravio 'mamu' i 'tatu', a Lili nas je učinila porodicom. Dok se radujemo 2022. dali smo donacije u ime nekoliko organizacija koje odaju počast i štite porodice - od onih koje su preseljene iz Avganistana, do američkih porodica kojima je potrebno plaćeno roditeljsko odsustvo - piše u tekstu.

Čestitku je najpre podelio Rubikon tim, organizacija koju predvode veterani, a koju su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ranije podržavali.

Navedeno je i da će njihova donacija podržati lokacije za preseljenje izbeglica širom zemlje, posebno za avganistanske izbeglice 2022. godine.

Takođe se navodi i da Hari i Megan daju podršku porodicama kroz plaćeno porodiljsko odsustvo, što je "vojvotkinja od Saseksa ranije okarakterisala kao humanitarno pitanje za koje veruje da se hitno mora rešiti u SAD".

Ovo će biti drugi Božić koji par proslavlja u Kaliforniji od kako su se prošle godine preselili u SAD, a nakon odluke da se povuku iz kraljevske porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)