DA LI JE ZARAZIO KRALJICU ELIZABETU? Princeza Ana u karantinu, njen suprug pozitivan na koronu

Novosti online

22. 12. 2021. u 19:49

KAO da nije dovoljno teško što se bliži prvi Božić koji će da provede bez princa Filipa, koji je preminuo u aprilu, kraljica Epizabeta Druga suočila se sa novim problemom.

ДА ЛИ ЈЕ ЗАРАЗИО КРАЉИЦУ ЕЛИЗАБЕТУ? Принцеза Ана у карантину, њен супруг позитиван на корону

Foto: EPA

Ser Timoti Lorens, suprug njene ćerke, pozitivan je na korona virus, zbog čega je princeza Ana u izolaciji. Tačnije, oboje su u izolaciji u njihovoj kući u Gločerširu, prate savete lekara i dobro se osećaju - preneli su britanski mediji.

Niko se za sada nije oglasio da li je princeza bila u kontaktu sa majkom i da li je zdravlje kraljice time na bilo koji način ugroženo.

Podsetimo, kraljica Elizabeta proslaviće Božić u dvorcu Vindzor, a ne u Sandringemu, kao što je obično činila prethodnih godina.

- Odluka je bila lična i doneta je nakon pažljivog razmatranja situacije - rekao je izvor agenciji Rojters.

Foto: EPA

Dodao je da će kraljevska porodica posetiti Vindzor tokom predstojećih božićnih praznika, kao i da će se poštovati sve mere. Takođe, prošle nedelje je kraljica Elizabeta otkazala predbožićni ručak sa svojom porodicom iz predostrožnosti, u trenutku kada broj slučajeva kovida 19 raste u Velikoj Britaniji.

- Iako postoji žaljenje zbog otkazivanja, postoji uverenje da je to prava odluka za sve - naveo je isti izvor.

Kraljica Elizabeta (95) je najveći period pandemije provela u zamku Vindzor zapadno od Londona.

BONUS VIDEO - VENČANjE KOJE JE OBELEŽILO 20. VEK: Lejdi Dajana je rekla "da", a to je gledalo 75 miliona ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!