ONA JE ODLIČNA KAKVA SAM JA BILA: Goca Tržan iskreno o problemima sa ćerkom

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 14:23

PEVAČICA Goca Tržan progovorila je na temu roditeljstva, i tom prilikom otkrila da li ima problema sa ćerkom kao što se spekulisalo.

ОНА ЈЕ ОДЛИЧНА КАКВА САМ ЈА БИЛА: Гоца Тржан искрено о проблемима са ћерком

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

- Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična - rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

- Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej - rekla je pevačica, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina.

- Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem.

- Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)