KO JE TOKIO O KOJOJ BRUJI SVET: Bila je sa najlepšim španskim teniserom, zavela dečka Kajli Minog, a trenutno je u ljubavi sa kolegom

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 13:54

SERIJA "La casa de papel" dostigla je veliku svetsku popularnost, a otkako je izašao drugi deo poslednje sezone, fanovi ne prestaju da pričaju o tome. Najveća pljačka na svetu zvanično je završena, obožavaoci ne mogu da se pomire sa tim da je sve gotovo.

КО ЈЕ ТОКИО О КОЈОЈ БРУЈИ СВЕТ: Била је са најлепшим шпанским тенисером, завела дечка Кајли Миног, а тренутно је у љубави са колегом

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

Na kraju prvog dela pete sezone, fanovi pogodila smrt voljene Tokio, jedne od glavnih junakinja, koju glumi Ursula Korbero. Evo ko je zapravo zgodna brineta i šta je sve do sada radila.

Ursula Korbero je rođena 11. avgusta 1989. u Barseloni, a za glumu se zainteresovala kao devojčica. Sa šest godina prvi put se pojavila pred kamerama na snimanju reklame. Prvu veliku ulogu imala je sa 13 godina, a u međuvremenu je pohađala kurseve flamenka i džeza i glume i scenskog govora.

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

Ostvarila je brojne uloge u serijama i filmovima, za koje je često dobijala nagrade u Španiji. Profilisala se kao umetnica koja se ističe u porodičnim dramama, ali se okušala i u horor filmovima. Njena životna uloga je upravo Tokio u seriji "La casa de papel".

Korbero je dobila prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku 2018. godine, ali je nastavila da glumi u svojoj zemlji. Takođe se pojavila u spotu za J. Balvina, Due Lipe i Bad Bunni's "Un Dia" (One Dai).

O njenom privatnom životu počelo je da se piše 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Izraela Rodrigeza. U njega je bila zaljubljena dve godine, nakon čega je započela vezu sa teniserom Felisijanom Lopezom. Zbog pritiska, par je raskinuo posle samo pet meseci. Početkom 2013. viđena je sa glumcem i modelom Andresom Velenkosom, a veza je počela ubrzo nakon što je raskinuo sa Kajli Minog. Njihova veza trajala je skoro tri godine.

Od 2016. u ljubavi je sa godinu dana starijim glumcem Čajnom Darinom (sina poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina), kojeg je upoznala na snimanju filma "La embajada" i sa kojim živi u Madridu.

Od početka svoje karijere, Ursula je vodila računa o svom izgledu i aktivno se bavila fitnesom. Uz pomoć ličnog trenera uspeva da održi sjajan izgled, a zbog svoje lepote i gracioznosti uradila je brojne modne kampanje. Voli modu i, kako je navela, nikada nije nosila nešto što je trenutno popularno, a da joj se to ne dopada. Obožava da često menja frizure i boje kose, a veliki je zaljubljenik u nakit i kada putuje u druge zemlje, uvek ga kupuje kao suvenir.

O porodici nerado govori, ali je poznato da je veoma bliska sa starijom sestrom Monikom. Mama Ester ju je rodila kada je imala samo 17 godina. Glumica majku i sestru smatra najvažnijim ženama u životu i, kaže, uvek su joj bile podrška. U slobodno vreme najviše voli da čita i pliva. Uz veliku popularnost, stekla je bogatstvo i ono se danas procenjuje na više od tri miliona dolara.

(žena.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave