BOLDVIN BEZ PODRŠKE KOLEGA NAKON TRAGEDIJE: DŽon Šnajder - Sad treba da mislimo da je pištolj opalio sam od sebe?!

Novosti online

03. 12. 2021. u 12:19

"ZA kakve nas idiote smatrate" slavni holivudski glumac DŽon Šnajder ne veruje suzama Aleka Boldvina. On je kritikovao kolegu zbog tvrdnje koju je Boldvin izneo u intrvjuu nakon tragedije da "nije povukao" okidač.

БОЛДВИН БЕЗ ПОДРШКЕ КОЛЕГА НАКОН ТРАГЕДИЈЕ: Џон Шнајдер - Сад треба да мислимо да је пиштољ опалио сам од себе?!

Foto: Printsskrin Tviter

Prvi intervju nakon tragedije koja se desila na snimanju filma "Rust" juče je dao Alek Boldvin DŽordžu Stefanopulosu, novinaru televizije Ej-Bi-Si njuz, a jedna od njegovih brojnih izjava našla se na meti kritika njegovog kolege DŽona Šnajdera, koji je odlučio da ne ostane suzdržan kao što to nije ni DŽordž Kluni.

Šnajder je tvrdio da je intervju "osmišljen tako da nam bude žao Aleka Boldvina" i tvrdio je da glumčevi emotivni odgovori sa suznim očima tokom intervjua nisu bili tako iskreni.

Foti: Profimedia

 

Šnajder je doveo u pitanje razgovor i upitao da li bi gledaoci trebalo da "veruju da je pištolj opalio sam od sebe”.

 - Ovo je divan posao u kom svi radimo. Počastvovani smo i privilegovani što smo deo toga. Dakle, kada neko napravi s***e, što su očigledno DŽordž i Alek ovde uradili i očigledno je da je Galina još uvek mrtva. NJena porodica je još uvek bez majke, bez žene. Onda je to apsurdno. "Propagandna mašina” odgovorna je za održavanje ideje da je Boldvin "žrtva". Pre tri nedelje to je bio rekvizit. Pre četiri nedelje niko nije znao kako je ovo pravo oružje napunjeno na setu. Danas nije povukao obarač - rekao je Šnajder.

1062153

 - Za kakve nas idiote smatrate - upitao je glumac.

Šnajder je zatim razvio analogiju, upoređujući pucnjavu u "Rust" sa nasilnikom koji je gurnuo dete s ljuljaške na igralištu, što je rezultiralo ozbiljnim povredama.

 - Šta će nasilnik da kaže? Nisam je gurnuo! Nisam je gurnuo. Prvo će reći: Nisam znao. Nisam znao šta se dešava. Onda, ako to ne uspe, što, usput rečeno, još uvek ne funkcioniše jer bi trebalo da proverite oružje, druže, ali onda imate smelosti da kažete: Nisam povukao obarač - rekao je Šnajder.

Glumac je dodao da je "i dalje neoprostivo" ne proveriti oružje kada vam ga predaju, čak i ako vam je rečeno da je ispražnjeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)