OVO JE PRVA SUPRUGA ŽIKE JAKŠIĆA: Bili su u braku deset godina, zajedno imaju sina - evo kako ona danas izgleda! (FOTO)

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 18:34

SAŠA Žika Jakšić, voditelj, producent i kompozitor svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali poznato je da iza sebe ima dva braka.

ОВО ЈЕ ПРВА СУПРУГА ЖИКЕ ЈАКШИЋА: Били су у браку десет година, заједно имају сина - ево како она данас изгледа! (ФОТО)

Foto ATA Images (Žika Jakšić)

Naime, on je pre braka sa voditeljkom Dajanom Paunović bio oženjen Snežanom, o kojoj se gotovo ništa ne znam sem da imaju sina Andriju.

Sada se na mrežama pojavila Snežanina fotografija, i jasno je da nema nikakve sličnosti sa Dajanom. Ona je sušta suprotnost voditeljki – nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu. Inače, Andrija živi i radi u Nemačkoj kao enolog i ne zanima ga estrada.

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji - ispričao je svojevremeno producent, prenosi “Grand online”.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili