DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O RASKIDU SA GRAŠOM: Spremna na novi početak u pedesetoj

Novosti online

29. 11. 2021. u 19:25

- NE možete izbeći trenutak koji je neizbežan - najnoviji je citat Danijele Martinović, hrvatske muzičke zvezde za koju je dvadesetšestogodišnja emotivna veze sa Petrom Grašom lepa prošlost, te s puno optimizma gleda u budućnost, spremna na novi početak u pedesetoj.

ДАНИЈЕЛА МАРТИНОВИЋ ПРОГОВОРИЛА О РАСКИДУ СА ГРАШОМ: Спремна на нови почетак у педесетој

Foto: Printskrin Instagram/danijelamartinovicofficial

U ekskluzivnoj ispovesti za hrvatsku “Gloriju”, splitska pevačica prvi put je otvoreno govorila o svom ljubavnom životu i otkrila kako se nosi sa svim što se poslednjih meseci događalo u njenom životu.

 - LJudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju.

Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima. Neophodno je slušati svoj unutrašnji glas jer tada nema lošeg scenarija ni za koga. U dubinama je mir koji je uvek prisutan bez obzira šta se na površini događa, a ta dubina zajednička je svima i ona puno bolje od nas samih zna šta je najbolje za sve. Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala – ispričala je Danijela za hrvatski magazin.

Na pitanje da li je spremna da joj trenutni mir uzburka bura ljubavi, hrvatska muzička zvezda je odgovorila:

- Život je neverovatan, pun iznenađenja, a ljubav mu je vezivno tkivo pa kako bi onda moglo da se živi bez ljubavi? Ja je neprestano vidim i osećam.

Podsetimo, Petar Grašo je nedugo nakon raskida obelodanio da je u vezi sa značajno mlađom Hanom Huljić, ćerkom muzičara i kompozitora Tončija Huljića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)