TANJA I DRAŠKO POČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT? Dušan im upućuje jezive pretnje, ali odlučili su da se bore

Novosti online

29. 11. 2021. u 13:20

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković iznajmio je stan u Banjaluci u koji će se, nakon Nove godine, doseliti i pevačica Tanja Savić sa svojim sinovima.

ТАЊА И ДРАШКО ПОЧИЊУ ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ? Душан им упућује језиве претње, али одлучили су да се боре

Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Oni su, navodno, odlučili da otpočnu zajednički život i ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti planove.

– Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. NJegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi, pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje - rekao je dobro obavešten izvor.

- Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke. Dogovorili su se da posle Nove godine ode sa decom kod njega. Stan je baš veliki, ima tri spavaće sobe, tako da će imati prostora za sve, a verovatno će i Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banjaluku, najbolja opcija je Tanjino preseljenje.

– Dušan će da poludi kad bude čuo da se Tanja sa decom seli kod Draška, ali im neće moći ništa, biće zaštićeni tamo kao beli medvedi – zaključio je izvor.

(Star)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)