PREPOLOVILA SE: Glumica smršala 20 kg, nećete je prepoznati (FOTO+VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2021. u 22:28

AUSTRALIJSKA glumica i komičarka Rebel Vilson (40) uspela je da smrša 20 kg zahvaljujući posebnom režimu ishrane i fizičkoj aktivnosti.

ПРЕПОЛОВИЛА СЕ: Глумица смршала 20 кг, нећете је препознати (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Instagram

Slavna holivudska komičarka Rebel Vilson je prošlu godinu proglasila "godinom zdravlja", te je od tada potpuno promenila životni stil. Rebel nije gladovala, niti se na bilo koji drugi način iscrpljivala, već je usvojila zdrave navike koje su ubrzale njen metabolizam i podstakle mršavljenje.

Trening pet puta nedeljno

Rebel je sarađivala sa poznatim fitnes trenerom Džonom Kastonom iz Sidneja, koji je vežbao sa njom pet puta nedeljno. Trener je preporučio Rebel da vežba pet puta nedeljno, po 45 minuta, i posebno joj je naglasio da je važno da se pridržava ovog rasporeda kako bi održala kondiciju. Komičarka je radila vežbe za biceps i ramena pomoću tegova, koje su namenjene za intenzivno sagorevanje kalorija.

- Želela je da 2020. bude godina njenog zdravlja, i kao što vidite iz svih njenih postova na društvenim mrežama, ona sjajno radi na tome - kazao je Kaston u emisiji "Sunrise" na australijskoj televiziji.

Štaviše, Rebel je obožavateljima pružala uvid u svoj fitnes režim, deleći video zapise sa svojih treninga u teretani. U jednom klipu, komičarka je pokazala da počinje trening sa tegovima, čučnjevima i iskoracima - pre nego što pređe na trbušnjake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Izbegava reč "dijeta"

Fitnes trener Džono je u jednoj televizijskoj emisiji rekao da izbegava da koristi reč "dijeta" i više voli da njegovi klijenti vežbanje vide kao promenu načina života.

- Mrzim reč dijeta. Više se bavim balansom. Morate da uživate u procesu. Ako stvorite previše ograničenja, nećete uživati - istakao je.

Početkom ove godine, Rebel je obavestila svojih 8,8 miliona pratilaca na Instagramu o svojim planovima da smrša i rekla da će se 2020. godina zvati „godina zdravlja“.

 - Navukla sam sportsku odeću i idem u šetnju. Namerno pijem samo vodu dok sedim na kauču kako se ne bih pretrpavala šećerom i brzom hranom, što će biti teško nakon praznika, ali moram - napisala je tada.

Ali iako je i dalje uporna da skine višak kilograma, to ne sprečava Rebel da ponekad sebe časti nekim slatkišem.

- Zapamtite, devojke, ipak se morate počastiti! Slatkiš sada dozvolim sebi samo jednom ili dva puta nedeljno - napisala je glumica pored fotografije na kojoj jede omiljeni puding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Svakog dana napravi 10.000 koraka

Kada ne vežba sa Džonom, Rebel ubrzava rad srca dugim šetnjama.

- Ohrabrujem sve svoje klijente da tokom dana urade dodatni kardio trening. Mali savet je nabavite sat ili koristite telefon za brojanje koraka i ciljate na 10.000 koraka dnevno - kazao je lični trener.

Rebel izuzetno ceni mišljenje svog trenera, te je nedavno objavila fotografiju sa jutarnjeg pešačenja.

- Ova nedelja je bila vrlo naporna, ali sam tri dana ustalaveoma rano (u 6 ujutru) i išla da pešačim... Čak sam napravila i par sprintova na 100 m da bih ubrzala puls. Iako je moj „sprint “verovatno nečiji „spor džoging “- osećala sam se ponosno i sada sam udaljena samo 3 kg od svoje željene težine - priznala je glumica u svojoj objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Žvakanje hrane

Dok je postavljala svoje ciljeve za mršavljenje za 2020. godinu, Rebel je rekla da želi da „izbegne šećer i nezdravu hranu“, te je rešenje pronašla u metodi ishrane koju je dobila u poznatom velnes centru Viva Mair. Glumici je propisan poeban program ishrane koji poboljšava zdravlje creva.

Program za mršavljenje takođe zabranjuje grickalice i podstiče ljude da žvaću 30 puta svaki zalogaj. Jelovnik se navodno zasniva na hrani sa visokim alkalnim nivoima, poput sveže ribe, povrća i jogurta napravljenog od ovčijeg mleka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Kombinuje kardio treninge sa drugim vidovima vežbanja

Uloga u mjuziklu "Mačke" pomogla je Rebel da započne svoj proces mršavljenja. Zahvaljujući zahtevenim plesnim koracima, glumica je za nekoliko dana izgubila skoro tri kilograma.

- Izgubila sam tri kilograma za četiri dana. Smršala sam jer smo imali naporne treninge, a osim toga zagrevali su prostoriju u kojom smo sniimali na skoro 37 stepeni Celzijusa, tako da je bilo prevruće i nismo mogli lako da se ohladimo - ispričala je komičarka.

Rebel voli da bude aktivna svakog dana. Na svom Instagramu je pokazala kako prevrće veliku gumu, ali i kako zadaje udarce u bokserskom ringu.

BONUS VIDEO - MIRA FURLAN OTIŠLA U LEGENDU: Volela je Srbina, oterana iz Zagreba i evo šta je za nju bio dom

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a