DARKO LAZIĆ SE POTUKAO SA VERENICOM: Barbara zadobila prelom - evo šta je razljutilo pevačevu novu devojku

Novosti onlajn

25. 10. 2021. u 22:12

NIJE prošlo ni mesec dana otkako su se Darko Lazić i Barbara Bobak pobili na jednoj proslavi, a sada su, kako pišu mediji, ponovo nasrnuli jedno na drugo.

ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПОТУКАО СА ВЕРЕНИЦОМ: Барбара задобила прелом - ево шта је разљутило певачеву нову девојку

Foto: Instagram/Darko Lazić

Naima, povod njihove nove tuče ovog puta je koleginica, pevačica Monika Ivkić, koja živi u Beču. Naime, Barbara je napravila ljubomornu scenu Darku čim se on vratio iz austrijske prestonice, gde je imao nastup, na kom se kao specijalna gošća i iznenađenje za publiku pojavila upravo Monika.

Lazić je, kako navodi izvor, dan ranije otišao u Beč, a ceo dan proveo je u Monikinom društvu, koja godinama živi i radi u tom gradu. O tome, prema tvdnjama izvora, nije obavestio svoju lepšu polovinu. Da je do ovog susreta došlo, verovatno se ne bi ni saznalo da Darko nije upravo u Monikinom društvu došao u klub u kom je nastupao i zamolio je da mu se na polovini tezge pridruži na sceni, dok on bude pravio pauzu, što je ona i prihvatila. Kada se pojavila na bini, ona je poljubila i snažno zagrlila Lazića, što je iznenadilo sve one koji su se te večeri našli u klubu, koji je bio skoro prazan.

Foto: Instagram/ Darko Lazić

Snimak njih dvoje ipak je završio na Instagramu, a kada ga je videla Barbara, do koje su još tokom dana došle informacije da je viđen u centru Beča s Monikom, doslovno je poludela od ljubomore. Ona je celu noć zvala Darka i slala mu poruke, na koje on nije odgovarao, sve do ujutru, kada je trebalo da krene za Srbiju.

Kada je došao u Novi Sad, u stan koji iznajmljuju, nastao je haos. Barbara je poludela. Psovala ga je, grebala, vređala. On joj se pravdao da mu se telefon ispraznio i da se zato nije javljao, a da je Moniku slučajno sreo u bekstejdžu kluba i da ju je zamolio da otpeva nekoliko pesama. Rekao joj je da su samo prijatelji i da nema potrebe da ljubomoriše i da nije tačno da su se videli tokom dana. Ovo negiranje je tek iznerviralo Bobakovu, koja nije prestajala sa uvredama na njegov račun, a u jednom trenutku Darko je tako odgurnuo Barbaru od sebe da je ona nezgodno pala i slomila prst na nozi - navodi izvor.

Da je do nekog incidenta između njih dvoje zaista i došlo, potvrđuje i činjenica da se Barbara sa slomljenim prstom pojavila i na snimanju jedne emisije. Ona je naime, vidno šepala na jednu nogu, a na pitanje voditeljke šta joj se desilo, dala je nevešt odgovor.

Darko i Barbara se nisu javljali na telefone, a povodom njihove nove tuče oglasila se njegova majka Branka Lazić.

- Ne znam da li su se tukli, Darko mi ništa nije rekao. Sad je dolazio pre neki dan sam, bez nje. Ona nije moja snajka, ja ne ulazim u to šta oni rade između svoja četiri zida. Normalno je da se devojke lepe na Darka, mlad je, ali mislim da ne vara Barbaru, nema potrebe da se ljuti. Čula sam i ja da je mnogo ljubomorna, ali o tučama mi nisu pričali ništa - poručila je Branka Lazić.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: 

USPOMENA U TRENUCIMA BOLA: Darko Lazić podelio snimak gde svira sa ocem Milanom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili