PUCAO IZ KALAŠNJIKOVA: Boldvin je ubio koleginicu na setu i potresao svet, sličnu stvar je doživeo i naš Bogdan Diklić

Novosti online

22. 10. 2021. u 18:42

ALEK Boldvin ubio je svoju koleginicu Halinu Hačins na snimanju, a ovi detalji povezuju ga sa našim velikim glumcem Bogdanom Diklićem.

ПУЦАО ИЗ КАЛАШЊИКОВА: Болдвин је убио колегиницу на сету и потресао свет, сличну ствар је доживео и наш Богдан Диклић

Foto: EPA i Z. Jovanović

Američkog glumca je ova tragedija veoma potresla. Međutim, iako je ovo užasan događaj, činjenica je da se na setu dešavaju tragedije i teške povrede.

Tako je 2009. godine, na snimanju filma Bogdan Diklić ispalio rafal iz kalašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko nakon čega su mu kolege odmah pružile pomoć.

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Diklića su glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković odmah prevezli u bolnicu u Prijedor, nakon čega je odveden u Banjaluka, pa poslat na VMA.

Iako je ova povreda bila teška, glumac se izvukao. Ipak činjenica da je iz pištolja pucao tokom snimanja filma, postavlja ga u slične okolnosti kao glumca Aleka Boldvina, a jedina razlika, koja je definitivno i najrelevantnija, jeste činjenica da je Diklić pogodio sebe, dok je Alek ubio koleginicu, te je pitanje kako će ovaj veliki holivudski glumac izdržati moralnu krivicu.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Omiljeno vozilo taksista, bio je simbol ambasadora, gasterbajtera i direktora

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a