MIRNO SPAVAJ, BOJSI: Glumac DŽon Čalis sahranjen u kovčegu od vrbovog pruća sa beretkom

V. N.

04. 10. 2021. u 22:37

KEROL Čalis, udovica britanskog glumca Džona Čalisa, čuvenog Bojsija iz još čuvenije serije "Mućke", koji je preminuo 19. septembra u snu, u 79. godini, nakon duge borbe sa rakom, podelila je na "Tviteru" fotografije sa njegove sahrane, održane u subotu, po kiši.

МИРНО СПАВАЈ, БОЈСИ: Глумац Џон Чалис сахрањен у ковчегу од врбовог прућа са беретком

Foto BBC One

Ona je bila Čalisova četvrta supruga, venčali su se u junu 1995. u Brajtonu i bili u braku 26 godina.

Foto V. Danilov

Foto Twitter/Carol Challis

Foto Twitter/Carol Challis

- Juče smo, po kiši, ispratili mog divnog čoveka, pa ću podeliti ove fotografije sa vama, ako nemate ništa protiv - tvitovala je Kerol.

- Crvena traka na pletenom kovčegu je zato što je bio doživotni navijač Arsenala, a beretku je nosio sve vreme. Hvala svima koji ste napisali reči podrške i za ljubav prema Džonu. Bila je velika uteha znati da nikada neće biti zaboravljen.

Čalis, inače veoma omiljen u Srbiji, sahranjen je u prisustvu porodice i nekoliko prijatelja. Kovčeg nije bio drven, već od pletenog vrbovog pruća, jer je glumac obožavao prirodu, a njegova omiljena beretka, koju je stalno nosio, bila je položena na uzglavlje kovčega.

Glumica Sju Holdernes, koja je u "Mućkama" glumila Bojsijevu suprugu Marlin, objavila je na društvenim mrežama da je sahrana bila vrlo lepa i vrlo mokra, kao i da bi Čalis to odobrio.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Foto Twitter/Carol Challis

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a